Srpska Kim Kardashian ponovo "ispada" iz bikinija, ali NBA zvijezdi to ne smeta
Foto: Instagram

Daniela opet privlači pažnju

Srpska Kim Kardashian ponovo "ispada" iz bikinija, ali NBA zvijezdi to ne smeta

O. Lekić

Daniela Rajić je Amerikanka srpskog porijekla, pa su je zbog toga mediji u komšiluku već odavno prozvali "srpskom Kim Kardashian".

Ova zanosna ljepotica je već godinama u romantičnoj vezi sa NBA zvijezdom, Paulom Georgeom.

Njihova veza je često bila burna. Bilo je tu mnogo međusobnih optužbi, a košarkaš OKC-a je jedno vrijeme čak tvrdio da dijete koje je rodila Daniela nije njegovo, ali se to ispostavilo pogrešnim. Sada su se čini se skrasili, a u međuvremenu su dobili još jedno dijete.

Daniela je svoju veliku popularnost stekla prije svega na društvenim mrežama, a iako je danas u vezi sa Georgeom, nije prestala "mamiti" golišavim fotografijama na Instagramu.

Bujna Amerikanka je jučer objavila fotografiju i najavila lansiranje linije bikinija, a ovu prigodu je iskoristila da po ko zna koji put pokaže svoje atribute. Očekivano, posljednja fotografija Daniele Rajić je za kratko vrijeme skupila više od 15.000 lajkova.

Promo

Top Komentari

Koba84
Volim picku picku katolicku a srpska meni nije mrska
57 2
Dino69
Veca joj sisa nego lopta za ragbi hahahah
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi