Šta Arnautovića briga za večeru s Džekom, ima on s kim večerati
Arnautović je u braku već nekoliko godina i ima dvoje djece. Kako sam kaže, porodica ga je mnogo promijenila.

Predstavljamo zanosnu Sarah Arnautović

Šta Arnautovića briga za večeru s Džekom, ima on s kim večerati

Austrijski napadač Marko Arnautović našao se nedavno na udaru kritika austrijske javnosti nakon što je večerao s Edinom Džekom poslije poraza na Bilinom polju (1:0) u okviru Lige nacija.

Mediji su 'oprali na ruke' Arnautovića u narednih nekoliko sedmica, a slično mu je bilo i pred revanš protiv BiH u Beču kada su ga prije meča ispitivali 'Hoće li biti te večere sa Džekom'.

I, dok novinari razmišljaju o tome kada će Džeko i Arnautović naredni put izaći na večeru, napadač West Ham Uniteda za to vrijeme uživa sa zanosnom suprugom Sarah.

Par je već nekoliko godina u braku i ima dvoje djece, a kada pogledate fotografije Sarah Arnautović na Instagramu bit će vam jasno da Marku nije stalo do večere s bilo kim osim nje.

Podsjetimo, Arnautović je baš nedavno govorio o tome da mu je porodica mnogo pomogla u tome da smiri 'ludu glavu'.

"Mnogo sam se promijenio otkad sam postao otac. Ima dvije kćerke. Kada sam došao u Englesku, svi su govorili: Evo novog Balotellija. Rekao sam tada sebi: Ne možeš više tako se ponašati, jednom će tvoja kćerka čitati te tekstove i pomisliti da ima ludog oca. Porodica mi je mnogo pomogla", rekao je nedavno Arnautović.

Top Komentari

Benjamingst
Koda samo fudbaleri imaju dobre trebe, zene, djevojke... a obucni ljudi koji nisu poznati u svijetu nemaju dobre trebe ili zene? Ovo vise sa sportom nema sve se nadam da ce nesto o nasoj repci napisati igracima, zasto je Boban u posjeti savezu BiH itd...
14 3
Medo-Brundo
Jeste dosadni sa ovim sranjem. Avaz vam nije ravan.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi