Šta će na ovo reći Antonella? Portorikanska teniserka pružila podršku Messiju

Argentinci dobili vjetar u leđa pred meč sa Islandom

Šta će na ovo reći Antonella? Portorikanska teniserka pružila podršku Messiju

S. Grebović

Portorikanska teniserka Monica Puig je dobila na poklon dobila dres argentinske reprezentacije s kojim će bodriti Gaučose na Mundijalu.

Sedamdeseta igračica na ATP listi nikada nije krila da je veliki fudbalski fanatik, a iako se njena zemlja Portoriko nije plasirala na Mundijal, ona će imati svog favorita na prvenstvu svijeta u Rusiji.

Sjajna Portorikanka važi za jednu od atraktivnijih teniserki današnjice, te nema sumnje da Messijevoj supruzi Antonelli Raccuzzo neće biti svejedno kada ovo vidi.

Messija i društvo danas od 15 sati na Otkrytiye Areni u Moskvi očekuje premijerna utakmica na Mundijalu, a za protivnika će imati reprezentaciju Islanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi