U glumačkim vodama

Šta će reći Neymar? Djevojka Bruna snimljena u vrelim scenama

O. Lekić
Teme:

Brazilska telenovela "Nada Sera Como Antes" postala je pravi hit, i to zbog, ni manje ni više, nego Neymarove djevojke Brune Marquezine.

Bruna u Brazilu uživa veliki ugled, mnoštvo puta je nagrađivana kao glumica i model, a novi projekat na kojem radi je serija "Nada Sera Como Antes" u kojoj je ujedno i glavna glumica.

Scene u kojima se Bruna pojavljuje u seriji su vrlo atraktivne, a posebnu pažnju javnosti izazvala je u onoj na kojoj simulira seks. Taj insert koristio se najprije kao najava za istu, no sada su gledatelji mogli da ga gledaju na malim ekranima i vrlo brzo se pojavio i na društvenim mrežama. 

Nije poznato da li se Bruna prethodno konsultovala sa svojim dragim, niti šta na njezinu ulogu kaže Neymar.

Nema sumnje da je gledanost serije velika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi