Šta je Georgina radila dok je Ronaldo primao nagradu? Kada, opuštanje i fotografija...

Zanosna zaručnica Cristiana Ronalda

Šta je Georgina radila dok je Ronaldo primao nagradu? Kada, opuštanje i fotografija...

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez bila je vrlo opuštena sinoć dok su se dijelile nagrade za najboljeg igrača svijeta i najboljeg igrača Serije A.

Njen dečko Cristiano Ronaldo nije se pojavio na dodjeli Zlatne lopte već na dodjeli nagrade za najboljeg igrača Serije A koju je i osvojio, a Georgina nije otišla s njim na ceremoniju već je slobodno vrijeme iskoristila kako bi napravila još poneku fotografiju za Instagram.

Tako je 'osvanula' fotografija iz kade u kojoj je Georgina u haljini, a u opis je između ostalog stavila: 'Opuštanje'.

Očigledno Georgina nije bila mnogo opterećena time što njen dečko ponovo nije osvojio Zlatnu loptu što nije teško palo Instagram korisnicima koji jedva čekaju da vide svaku njenu novu fotografiju.

Inače, ona na ovoj društvenoj mreži već broji 14,5 miliona pratilaca a na posljednjoj fotografiji skupila je 1,3 miliona lajkova.

View this post on Instagram

Cuando te crees Cleopatra 👸🏻 Chill ✨ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

K79
Dugo gluplju sliku nisam vidio
4 0
haris.ze1
Da mi je znati ko je slikao dok je Ronaldo primao nagradu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti