Šta je sve Balotelli skrivao u ormariću?
Nema kraja Balotellijevim ludorijama. (Foto: EPA)

Zaštitar se prisjeća

Šta je sve Balotelli skrivao u ormariću?

E. Škorić

Da je drugačiji od ostalih, to već svi znaju, ali dokle idu ludorije Marija Balotellija?

 

Italijanski napadač je trenutno u Nici, a u karijeri je mogao da se pohvali da je igrao za Manchester City, Inter i Milan. Na Etihadu, kada je bio član Cityja, imao je mali milion problema.

Nekad je dijelio slavčionicu s našim Edinom Džekom, a šta se moglo sve pronaći u ormariću koji je bio u vlasništvu Balotellija?

"Imao je kamuflažni auto koji je svakodnevno parkirao na zabranjenom mjestu ispred restorana u centru Manchestera, a onda bi se znao čuditi zašto mu je automobil zaplijenjen 27 puta. Kada je otišao, otvorio sam njegov ormarić i iz njega je ispalo tuce kazni za parkiranje. Nije ga bilo uopće briga", kazao je zaštitar na Etihadu Les Chapman za Dailymail.

“Jednom prilikom, kada je bio isključen u dvoboju s Arsenalom, bacio je kopačku kroz plazma TV u svlačionici”, prisjeća se Chapman, koji tvrdi da je Mario ipak poseban tip i da se takvog čovjeka ne sreće često.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije