Šta je to Balaševićeva kćerka uočila kod Shaqirija: "Je li i vi vidite isto što i ja?"

Zapazila zanimljiv detalj

Šta je to Balaševićeva kćerka uočila kod Shaqirija: "Je li i vi vidite isto što i ja?"

Edmir Škorić

Xherdan Shaqiri se našao u svim mogućim medijima zbog kontroverzne proslave gola u pobjedi Švicarske nad Srbijom (2:1) u petak navečer.

Shaqiri je, naime, zajedno s Granitom Xhakom, pa i Stephenom Lichsteinerom simulirao dvoglavog orla, nacionalni simbol Albanije.

Stoga su postali najomraženiji ljudsi u Srbiji i svaki njihov detalj se pomno analiziral, ali šta je u svemu tome vidjela Jelena Balašević, kćerka Đorđa Balaševića?

"Hmm…Može mala pomoć? Samo da utvrdim da li je u meni problem pa da potražim drugu vrstu pomoći ili još neko vidi isto što i ja", napisala je ona na Twitteru, aludirajući na to da je Šaćiri nakon gola Srbiji dobio – erekciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi