Šta mu je bilo? Nestašni Ronaldo će ostati bez Georgine?

Seks afera

Šta mu je bilo? Nestašni Ronaldo će ostati bez Georgine?

O. Lekić

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim igračem svijeta za 2017.godinu u izboru Svjetske fudbalske federacije (FIFA). 

Ronaldo je u glasanju iza sebe ostavio Neymara i Lionela Messija i to mu je bila ukupno peta nagrada za najboljeg igrača svijeta, čime se izjednačio sa svojim najvećim rivalom iz Barcelone. 

Asistira, zabija, rastura... Čini se da je kod Ronalda u životu sve savršeno u detalj, čim je tako ubitačan na teren. 

Međutim, portugalski mediji objavili su informaciju da je Ronaldo navodno prevario svoju prekrasnu zaručnicu Georginu Rodriguez sa atraktivnom i  za njegov svijet nepoznatom Natachom Sofijom. 

Konverzacija između njih dvoje je, kako navode brojni tabloidi, počela najprije na društvenoj mreži Instagram, nakon čega su dogovorili susret i proveli noć u jednom hotelu. Sve to je Natacha ispričala svojim prijateljima, pohvalivši se, između ostalog, kako je imala vrući seks sa zvijezdom Real Madrida. 

Nakon 'spoja' Ronaldo je ovoj 21-godišnjoj djevojci navodno dao 300 eura da se taksijem vrati kući. 

Ostaje da se vidi kako će na cijelu priču reagovati Ronaldova zaručnica Goergina Rodriguez s kojom čeka dijete. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi