Stvara novu igru: "Wanda me zove kad je Icardi u karantinu"

Poznati nogometaš otkrio

Stvara novu igru: "Wanda me zove kad je Icardi u karantinu"

Jedan od najintrigantnijih trouglova u svijetu sporta svakako je onaj Maura Icardija, Wande Nare i Maxija Lopeza.

Icardi i Lopez u prošlosti su bili nerazdvojni prijatelji, ali u međuvremenu su prekinuli svaki odnos, i to zbog seksipilne Wande koja je uradila ono što samo žena može - zavadila prijatelje i vremenom postala draga jednom i drugom.

I dok su Icardi i Lopez danas samo bivši prijatelji, Wanda nije izgubila kontakt sa svojim bivšim suprugom, štaviše - zove ga kada je god napadač Intera u karantinu.

"Da, Wanda me zove kada je Icardi u karantinu. Te igrice ne volim, ona je danas udana za drugog čovjeka, ima s njim i djecu, tako da... Želim samo da imam odnos sa svojom djecom. U određenim danima me zove, ne želim više da budem dio igre koju ona stvara", rekao je Lopez koji danas igra za Vasco da Gamu iz Rio de Janiera.

Podsjećamo, Lopez je u braku sa Wandom bio od 2008. do 2013. godine.

Lopez se želio osvetiti Icardiju

Icardi i Wanda danas uživaju u ljubavi, svakodnevno na društvene mreže postavljaju zajedničke fotografije, a i Lopez je stvorio svoju porodičnu luku. Pronašao je novu ljubav fizički sličnu bivšoj ženi.

Danas se Lopez kaje što je uopšte i oženio Wandu, jer za to nije bila ni njegova majka, a kada je u pitanju odnos sa Icardijem najbitnije mu je da napadač Intera poštuje - kodekse i pravila.

"Ja sam staromodan čovjek, postoje određeni kodeksi i pravila koja ne smiju biti prekšena i koja se moraju poštovati. Sada sam sretan i smiren, Wanda je izgradila novi život sa drugim čovjekom i najbitnije od svega mi je da je ona dobro i da su djeca dobro", ispričao je ranije Lopez, pa dodao:

"Ali, smatram da postoje određene granice koje njen čovjek ne bi trebao da prelazi, kao što je, naprimer, fotografisanje moje djece sa njim u njegovom dresu. Kada sam to vidio, bio sam jako bijesan, toliko da sam poželio da mu na meču uklizam i povrijedim ga žestoko. Ali, nisam to uradio, zbog svoje dece. Želim da budem primjeran čovjek", zaključio je.

Top Komentari

Zoilomas
Max je puno bolji covjek od Maura ali je pogrojesio na izboru zene, njemu prilici gospodza a ne kirva kao Wanda!
79 1
spidic
Idući put kad kopiraš članak ispravi ekavicu. :)
31 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi