Šta se desi kada penzionišete Cristiana Ronalda na FIFA 18?

Ovo je nezamislivo u stvarnom životu...

Šta se desi kada penzionišete Cristiana Ronalda na FIFA 18?

Cristiano Ronaldo je lik sa naslovnice FIFA 18 i postoje znatiželjni igrači koje interesuje šta se dogodi kada Portugalac završi karijeru na ovoj igrici.

U Career Modeu je svakog fudbalera moguće penzionisati bez obzira na godine, a takva je situacija i sa Cristianom Ronaldom. Međutim, ono što se nakon toga dogodi ne samo da nije realno, već je vjerovatno i nemoguće u stvarnom životu.

Ronaldo se na FIFA 18 brzo vraća fudbalu nakon završetka karijere, ali u drugoj ulozi. Ubrzo postaje trener Barcelone B, a automatski mu se mijenja i izgled tako da prestaje ličiti na sebe.

Još jedna zanimljivost je da Ronaldo na početku trenerske karijere u B ekipi Barcelone dobija platu 13.000 funti sedmično, koliko u stvarnosti zaradi dok se ujutru umije i opere zube.

Cristiano Ronaldo ima 33 godine ali ne izgleda kao da planira uskoro završiti karijeru. Štaviše, igra u fenomenalnoj formi i u prilici je da ove sezone ponovo pokupi brojna individualna priznanja.

Na FIFA 18 je druga priča, a u nastavku pogledajte snimak koji će zanimati mnoge gejmere među našim čitaocima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi