Story Wande Nare: Ne zamjerite joj, nije moglo sve stati u spavaćicu

Ima čime da se pohvali

Story Wande Nare: Ne zamjerite joj, nije moglo sve stati u spavaćicu

E. Škorić

Supruga Interovog napadača Maura Icardija, Wanda Nara, nastavlja da plijeni pažnju objavama na društvenim mrežama.

Istina, njen novi story ne možemo nazvati skandaloznim, nije ništa negativno napravila, ali svakako je vrlo brzo popunio magazinske rubrike na brojnim inostranim portalima.

Wanda je na Instagramu podijelila priču, a tamo slike u spavaćici iz koje vire... Zgodna plavuša ima čime da se pohvali, pa čini nam se da je i ovaj put imala želju da pokaže čime raspolaže.

Inače, Wanda će večeras put San Sira, pošto njen suprug i zastupnik igra veliki milanski derbi. Ako motivaciju pronalazi u Wandi, onda će Mauro biti spremniji nego ikada prije.

Top Komentari

Babo
Opajdara!!!
51 3
Alkma
Kurava i vi uporno o kuravama dosadni ste u pm
43 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti