Stanković 'ukrao' sestru bivšem saigraču: Zamalo me udario

Danas su u sretnom braku

Stanković 'ukrao' sestru bivšem saigraču: Zamalo me udario

Proslavljeni srbijanski fudbaler Dejan Stanković sa samo 22 godine zakleo se na vječnu ljubav supruzi Ani Aćimović.

U periodu kada ju je upoznao Stanković je igrao za Crvenu zvezdu, a ono što Anu razlikuje od većine žena koje su udane za fudbalere, jeste da je popularnost uopšte ne zanima i da se u javnosti gotovo nikako ne pojavljuje.

Njihov brak jedan je od skladnijih na sportskoj sceni, no malo ko zna da je Stanković ustvari oženio sestru svog bivšeg saigrača, tačnije Slovenca Milenka Aćimovića, kojem u početku i nije bilo drago kada mu je ovaj priznao.

"Zaljubio sam se u Anu čim sam je vidio, osjetio sam da je to to, a kada sam rekao njenom bratu Milenku sve to, zamalo me nije udario. Zaista vjerujem da bez Ane ne bih bio ovakav, jednostavno se ne bih kompletirao", ispričao je Stanković.

U međuvremenu Ana se s Dejanom preselila u Italiju, gdje je kasnije fudbaler godinama uspješno igrao, a postali su i roditelji trojice sinova.

View this post on Instagram

♥️♥️♥️

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on

Top Komentari

Keno
Jel supruga ili sestra **** ga ti pasicu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi