Matić i Stanković se pohvalili fotografijom iz bazena, ali komentar Zlatana je zasjenio sve

Ibrahimović izazvao lavinu reakcija

Matić i Stanković se pohvalili fotografijom iz bazena, ali komentar Zlatana je zasjenio sve

Srbijanski fudbaler i član Manchester Uniteda Nemanja Matić taman se pokušao pohvaliti fotografijom iz bazena, ali mu je svu slavu pokupio Zlatan Ibrahimović.

Matić i Dejan Stanković ovih dana skupa uživaju u odmoru, a tu priliku su iskoristili kako bi napravili zajedničku fotografiju koju je Matić kasnije objavio na Instagram uz opis 'sa budućim šampionima' misleći na svoju i Dejanovu djecu koja su uz njih na slici.

Ipak, svu slavu im je "pokupio" Zlatan Ibrahimović koji je odlučio da komentariše fotografiju što je izazvalo brojne reakcije u narednim komentarima.

"Jeste li zaboravili kremu za sunčanje?", upitao je Zlatan Stankovića i Matića. Naravno, Šveđanin je imao priliku da sa obojicom tokom karijere dijeli svlačionicu i to dok je bio član Intera i Manchester Uniteda.

On trenutno veoma uspješno igra za američki LA Galaxy.

With future champions 🤗⚽️

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti