Starleta progovorila: Messi je bio totalno iscjeđen

Gostovala u emisiji "Trenutak istine"

Starleta progovorila: Messi je bio totalno iscjeđen

O. Lekić

Argentinska starleta Xoana Gonzales koja je pažnju tamošnjih medija dobila zbog navodne afere sa jednim od najboljig fudbalera svih vremena, Lioneleom Messijem, gostovala je u emisiji "Trenutak istine".

Seksipilna Xoana odgovarala je na najsočnija pitanja o svom životu, a otkrila je i detalje svoje afere sa fudbalerom Barcelone.

"Sve se desilo prije nekoliko godina. Bio je mlad ali znao je šta radi. Odmah mi je rekao da ne želi ozbiljnu vezu", istakla je argentinska starleta.

"U jednom klubu su mi prišli Messijevi tjelohranitelji i rekli su mi da me želi vidjeti. Mislim da se nije sjećao niti mog imena nakon te noći. no bilo je divno i dosta uzbudljivo. Messi je bio totalno iscjeđen", dodala je Xoana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi