El Shaarawy pretukao lopova koji je htio ukrasti njegovog Lamborghinija, a sada mu prijeti kazna

Policija pokrenula istragu

El Shaarawy pretukao lopova koji je htio ukrasti njegovog Lamborghinija, a sada mu prijeti kazna

Endin Čaušević

Fudbaler Rome, Stephan El Shaarawy trenutno se nalazi pod istragom policije zbog incidenta koji se desio 12. februara.

El Shaarawy se 12. februara našao u centru pažnje italijanske javnosti nakon što je objavljeno da je imao sukob s jednim od lopova koji je pokušao ukrasti njegov automobil.

Fudbaler Rome slučajno je zatekao lopova kako pokušava ukrasti njegov Lamborghini i odlučio je da reaguje tako što je pretukao tog lopova, a tek onda je pozvao policiju.

Kada je policija stigla lopov je već bio savladao i vidjele su se povrede na njemu. Danas su mediji u Italiji objavili da je policija pokrenula istragu protiv igrača Rome jer nije smio tako brutalno pretući ovog lopova.

Radi se od 30-godišnjem Čileancu koji je razbio prozor na Lamborghiniju i pokušao je ući u auto, ali tada se pojavio El Shaarawy koji ga je počeo udarati, a tek nakon toga je pozvao policiju.

Sve to dešavalo se ispred kuće italijanskog igrača Alessija Cercija kod kojeg je El Shaarawy bio u posjeti, a ovaj lopov očito nije računao da će se igrač Rome kratko zadržati.

Ovaj lopov osuđen je na godinu i četiri mjeseca zatvora, ali odlučio je da uloži žalbu zbog povreda koje mu je nanio igrač Rome.

Njegovi advokati ispitali su El Shaarawyja, a suđenje u ovom slučaju zakazano je za kraj ovog mjeseca. Igrač Rome mogao bi dobiti novčanu kaznu, odnosno platiti odštetu čovjeku koji je pokušao da ukrade njegov automobil.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Sunce ti u kakvom svijetu mi živimo.. uhvatiš covijeka kako krade tvoje vlasništvo, prebijena gnjidu i moraš da mu platiš???? Isto USA, covijek ti provali u kuću, padne i slomi nogu, tuzi tebe i dobije odštetu na sudu…….. LUDILO MOZGA !!!
10 0
ako1986
Samo kao u Texasu na svom imanju imas pravo metak u celo...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi