Edin Džeko pokazao šta je za njega Superliga
Foto - EPA

Jače ne može

Edin Džeko pokazao šta je za njega Superliga

Midhat Šljivak

Napadač Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, pokazao je šta za njega znači Superliga.

Dok su mnogi fudbaleri širom svijeta komentarisali dešavanja oko stvaranja Superlige, Edin je pokazao šta je za njega Superliga.

Sjajni bh. napadač je objavio fotografiju na Facebooku na kojoj se nalazi sa porodicom i samo je kratko napisao: Moja Superliga.

Moja Superliga ♥️💛

Posted by Edin Džeko on Wednesday, April 21, 2021

Treba svakako istaći da je Džeko ostavio 'like' na objavu nekadašnjeg saigrača iz Rome, a sada golmana Liverpoola Alissona Beckera.

Brazilski čuvar mreže je bio izričito protiv stvaranja Superlige i podijelio je objavu kao i većina drugih fudbalera, a na kojoj je pisalo:

"Ne sviđa nam se i ne želimo da se dogodi. Ovo je naše kolektivno mišljenje. Naša posvećenost ovom klubu i navijačima je apsolutna i bezuslovna".

Džeko je uz mnoge fudbalere ostavio 'like' na objavi i očigledno je na taj način iskazao podršku borbi svih protiv stvaranja Superlige.

Na kraju je kompletna borba urodila plodom. Šest engleskih timova se povuklo, a zatim i većina drugih klubova, pa su na drugoj strani ostali samo Real Madrid, Barcelona i Juventus.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Beclija90
Bravo edine. Sad ce dusani opet poceti pljuvat po ovoj porodici, ali ti si gromada od covjeka. To si dokazao i na i van terena.
11 0
Malmi_Suomi
dinGospo na terenu a i van njega .
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi