Sterling i supruga presretni: "Kupili smo majicu za dvije funte..."

Uhvatili dobra sniženja u Primarku

Sterling i supruga presretni: "Kupili smo majicu za dvije funte..."

Edmir Škorić

Zvijezda Manchester Cityja Raheem Sterling očigledno voli da štedi, pa je tako pronašao način da što jeftinije prođe u šopingu.

Sterling je jedan od najboljih igrača u Premier ligi, a sa 180.000 funti sedmične zarade spada u red najplaćeijih igrača Cityja, s kojim će ove godine vjerovatno osvojiti titulu, a nedavno je osvojio Liga kup.

Unatoč bogatstvu koje mu nudi ugovor sa Cityjem, Sterling je oprezan, pa je za šoping izabrao Primark.

U ovom tržnom centru odjeću nabavljaju oni sa skromnijim primanjima, ali i Sterling je uočio dobru rasprodaju.

On i djevojka Paige Milian su se počastili novom odjećom, a Raheem je majicu na sniženju platio samo dvije funte, uzeo si je nekoliko dukserica, pantaolne...

"Neki od vas možda misle zašto bi tako bogati ljudi išli kupovati u Primark? Meni je to omiljena prodavnica, još kada sam bila mala. I neću vas lagati, volim da kupujem. Znam da na nogama nosim Gucci, ali to ne znači da od glave do pete moram da nosim Gucci", kazala je Sterlingova ljepša polovina.

"Briga me šta kažu, Primar je moj život", dodala je Paige, kao da je prkosila markiranim i skupim stvarima.

Otkrila je kako joj se Raheem požalio kako se odjeća smanji iako kupe odgovarajuću veličinu. Odgovor je jasan - veš mašina je kriva za to.

Top Komentari

Heller
Ne znam sta bi bez vijesti ove
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije