Sterling napadnut, policija traži počinioca

Sterling napadnut, policija traži počinioca

E. Škorić

Nogometaš Manchester Cityja Raheem Sterling napadnut je prije duela s Tottenamom.

City je jučer s 4:1 razbio Tottenham, a prije utakmice Sterling je imao jedno ružno iskustvo. Kada su se igrači okupljali pred Cityjevom akademijom, nepoznati napadač je prišao do Sterlingovog automobila i počeo da ga vrijeđa, čak i na rasnoj osnovi.

Izašao je Sterling kako bi pitao u čemu je problem, a onda je dobio jedan udarac nogom. Sterling ne zna o kome se radi, ali počet će istraga kako bi se pronašao muškarac koji je vrijeđao Sterlinga.

Bivši igrač Liverpoola igra fantastičnu sezonu kod Pepa Guardiole i jedan je od ključnih igrača u timu koji uvjerljivo drži prvo mjesto u Premier ligi.

Ovo sve nije poremetilo Sterlinga koji je dao dva gola u pobjedi nad Spursima (4:1), a City je uvezao 16 prvenstvenih pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi