Mediji u Srbiji objavili da je preminuo čuveni Stole iz Bora, ali stigao demant

Vatreni navijač Željezničara

Mediji u Srbiji objavili da je preminuo čuveni Stole iz Bora, ali stigao demant

E. Ganibegović

Mediji u Srbiji prenose da je preminuo čuveni navijač Stole iz Bora, ali su to njegovi prijatelji demantovali.

Stole iz Bora je decenijama pratio sve utakmice Željezničara, ali i reprezentacije Jugoslavije, a kasnije, nakon raspada bivše države, pratio je reprezentaciju Srbije.

Uviek je uz sebe imao transparent "Stole iz Bora" i na svim velikim takmičenjima i utakimicama bodrio je državni tim, ali i svoj Željezničar.

To što Željezničar već 27 godina igra Premijer ligu Bosne i Hercegovine, Stoleta nije sprječavalo da iz svog rodnog Bora i dalje navija i podržava svoj voljeni tim.

Mediji u Srbiji jučer su objavili da je Stole preminuo što je bila vijest koja je itekako potresla fudbalsku scenu, ali ubrzo je stigao demant. Njegovi prijatelji su se oglasili i poručili da je Stole i dalje živ, te im nije jasno ko je mogao objaviti takvu vijest bez ikakve prethodne potvrde.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
Samo Stole iz Bora. Zna li ovaj novinar puno ime i prezime ovog vatrenog navijaca Zeljeznicara?
3 0
DadiG
SS.ba objavljuje samo provjerene informacije pa se cude kako je neko objavio neprovjerenu informaciju pa pišu o tome
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi