Fatalna i vruća Wanda ništa ne krije: Ronaldo joj pokvario planove

Icardijeva agentica

Fatalna i vruća Wanda ništa ne krije: Ronaldo joj pokvario planove

Icardi igra fudbal i zarađuje, Wanda Nara vodi njegovu karijeru. Tako otprilike izgleda poslovni odnos ovog popularnog bračnog para.

U minulom prijelaznom roku plavokosa Wanda je vodila pregovore s nekoliko klubova koji su željeli Icardija, među kojima je i Juventus čiji su čelnici bili riješili da odriješe kesu, međutim sve je na kraju propalo.

A krivac je, ni manje ni više, nego Cristiano ROnaldo. 

"Okrenuli su se Ronaldu... Ne čudi me što su željeli da dovedu Icardija, ipak im je dao sedam komada", otkrila je Wanda, dodavši kako Icardiju na kraju nije teško palo što je ostao na Giuseppe Meazzi.

Mnogi Icardijevi saigrači rado bi htjeli Wandu za agenta, no ona za to nema vremena.

Top Komentari

AMKO
Apel na Redakciju molim vas vise da prestenete za nebitne osobe da pisete pogotovo od Vandi .
23 1
Benjamingst
Nasta spade sportsport ba.... Wanda
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi