Stravična smrt frizera Cristiana Ronalda! Bio je povezan s mafijom...

Čistačica ga pronašla u hotelskoj sobi

Stravična smrt frizera Cristiana Ronalda! Bio je povezan s mafijom...

Frizer Cristiana Ronalda Ricardo Marques Ferreira stravično je ubijen u hotelskoj sobi u Zurichu. 

On je pronađen mrtav u noći sa petka na subotu oko 2.00 sati u hotelskoj sobi, a do smrti je došlo zbog višestrukog ubadanja.

Za sada nije poznato čime je ubijen ovaj svjetski poznati frizer, a više informacija se svakako očekuje u narednim danima. Također, treba reći i to da policija još uvijek traga za ubicom.

Ricardo nije bio samo frizer Ronalda već i brojnih drugih poznatih ličnosti, a osim frizerskog posla bio je stručnjak i za stajling pa je sarađivao i sa brojnim jet set osobama portugalskog porijekla.

"Nekoliko hotelskih gostiju je užurbano zvalo recepciju hotela tužeći se na snažnu buku iz sobe u kojoj je naknadno otkriveno ubistvo. Neslužbeno se saznaje i kako se u sobi osjećao intezivan smrad alkohola. Ferreira je u hotelu imao susret s nekim od svojih prijatelja. Svađa kojoj su kumovali alkohol, možda i droga završila je teškim ubistvom", navode lokalni mediji.

Inače, Ricarda je u sobi pronašla čistačica, a za sada se sumnja da je bio povezan sa kriminalnim miljeom iz Ziricha obzirom da je četvrt u kojoj je živio i na kraju bio ubijen poznata po prostituciji i drogi.

Zbog njegove smrti navodno je uhapšen jedan 39-godišnjak, ali službene potvrde za to još uvijek nema.

Top Komentari

mundzos
kakve gluposti prenosiš hotel gdje bio nema nista sa prostitucijom
0 1
Emir
Pa inace frizerski saloni su mozda i najpogodniji za rasturanje narkotika, barem recimo u USA to pretezno drze Dominikanci i Portorikanci gdje usput i rasturaju bijelo, zuto odnosno fentanyl.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi