Stražnjica postala nebitna: Čudan posao Ronaldove bivše

Potpuno promijenila život

Stražnjica postala nebitna: Čudan posao Ronaldove bivše

O. Lekić

Andressa Urach, bivša starleta koja je jedno vrijeme imala aferu sa Cristianom Ronaldom, okrenula se vjeri i posvetila istjerivanju zla iz ljudi. 

Brazilka je nekada bila stereotipni primjer djevojke kojoj je životni cilj zavesti slavnog fudbalera i na njegov račun živjeti, međutim zaokret u životu desio se kad je završila u komi zbog loših implantata u stražnjici. 

Bivša vlasnica najbolje svjetske stražnjice u bliskoj prošlosti kao prostitutka je svoje usluge naplaćivala i do 8.500 eura, a jedan od njenih mušterija bio je i Cristiano Ronaldo koji joj je navodno prijetio kada je afera postala javna. Pobjeda u najvažnijoj životnoj borbi poptuno ju je promijenila i danas kada se posvetila vjeri radi na istjerivanju zla iz ljudi. 

"Sponzala sam Boga i okrenula se vjeri. Bila sam željna slave jer su me obuzeli zli demoni, a sad ih želim istjerivati iz ljudi", objasnila je Andressa i dodala da bi voljela ponovo da je život spoji sa Cristianom Ronaldom. Ovaj put bi s njim razgovara isključivo o duhovnom životu. 

Podsjećamo, Andressa je proživljavala pravu dramu nakon plastične operacije kojom je željela uljepšati stražnjicu. Nakon infekcije pala je u komu i nekoliko mjeseci se borila za vlastiti život.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi