Sturridgeu provalili u kuću i ukrali mu psa: "Nudim 20.000 funti onome ko mi ga vrati"

Nevjerovatna neugodnost u Los Angelesu

Sturridgeu provalili u kuću i ukrali mu psa: "Nudim 20.000 funti onome ko mi ga vrati"

E. Čaušević

Daniel Sturridge još uvijek nije pronašao klub iako mu je istekao ugovor s Liverpoolom na kraju sezone.

Sturridge nije produžio saradnju jer je bio nezadovoljan s minutažom na Anfieldu, ali još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ovaj 29-godišnji napadač se nalazi još uvijek na odmoru, a doživio je nevjerovatnu neugodnost u Los Angelesu. Naime, njemu je neko provalio u kuću u kojoj se nalazi i ukrao psa.

Sturridge je objavio video na kojem apeluje da mu vrate psa i da će platiti koliko god treba. Također, nevjerovatno je da lopovi nisu tražili nikakav novac ili vrijedne stvari po kući i da su samo ukrali psa.

Bivši napadač Redsa ponudio je nagradu od 20.000 funti za onog ko mu pronađe psa.

 Daniel Sturridge has promised to pay £30k to have his kidnapped dog back

Top Komentari

Hooruk
Nemoj dizati frku nepotrebnu, nije ti niko provalio u kucu nego ti pašče provalilo iz kuce, otislo malo u kucaniju, vratit ce se kad izgladni.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti