Na terenu ga nema na mapi, ali na cesti ga ne možete stići: Pogledajte vozni park Sturridgea!

Kakve mašine

Na terenu ga nema na mapi, ali na cesti ga ne možete stići: Pogledajte vozni park Sturridgea!

Iako napadač Liverpoola Daniel Sturridge već godinama ne postoji na fudbalskoj mapi, tačnije rečeno nije uradio ništa na zelenim travnjacima što bi privuklo pažnju, ipak je zanimljiv po nečemu drugom.

Kao i svi poznati fudbaleri, tako i Sturridge ima skupocjenu kolekciju automobila u svojoj garaži.

Otočki mediji dobro su se potrudili da otkriju šta to sve napadač Liverpoola ima u garaži, pa su izračunali da je ukupna vrijednost njegovog voznog parka nešto veća od 600.000 funti.

Sturridge se najviše voza u Ferrariju 458 koji vrijedi 170.000 funti. Osim bijele ima i crvenu verziju ove zvijeri koja od 0 do 100 na sat stiže za samo 3,4 sekunde.

Osim pomenuta dva Ferrarija, Sturridge ima kao i većina fudbalera Range Rovera. Ovaj sa fotgrafije, prema procjenama engleskih medija, vrijedi nešto više od 30.000 funti. Ovakav automobil fudbaleri obično koriste za dolazak i odlazak s treninga jer je vrlo udoban.

Najvrijedniji od svih automobila koje posjeduje Sturridge je Rolls-Royce Wraith. On košta oko 250.000 funti. Kada sve to izračunamo, zaključujemo da njegov vozni park košta oko 620.000 funti što je svakako impresivno, posebno za nekoga ko je postigao dva gola ove sezone u Premiershipu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dule Savic
812 superfast I 458 Italia su dva ista automobila. Bravo glupane!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi