Lijepa hrvatska navijačica se skinula: I u bikiniju uz Vatrene!

Pozdrav s mora

Lijepa hrvatska navijačica se skinula: I u bikiniju uz Vatrene!

Edmir Škorić

Ivana Knöll je obilježila početak Svjetskog prvenstva, kada se pojavila na meču Hrvatske i Nigerije (2:0).

Lijepa navijačica Hrvatske pratila je sve mečeve na Mundijalu, ali se vratila u Split i propustit će duel s Danskom u osmini finala.

Dugonoga Hrvatica je ubrzo postala planetarno popularna zbog svog izgleda, a bivša Miss Hrvatske morala je nazad u Split, pa se mnogi pitaju kako će Vatreni bez njene podrške.

Rođena je u Njemačkoj, a sa osam godina se preselila u Hercegovinu, da bi kasnije upisala studije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Svugdje se nalazi lijepa Ivana, koja na Instagramu redovno ostavlja fotografije i na taj način uljepšava dane hiljadama muškaraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi