Subota je dan za narodnjake u kući Miralema Pjanića: Sin Edin zapjevao stare hitove

Uz loptu, voli i muziku

Subota je dan za narodnjake u kući Miralema Pjanića: Sin Edin zapjevao stare hitove

E. Škorić

Bh. nogometni reprezentativac Miralem Pjanić sutra bi mogao upisati zvanični debi u dresu Barcelone, koja će ugostiti Villarreal.

Pjanić je odigrao 30-ak minuta u prijateljskom meču protiv Elchea, no naravno pravi debi mogao bi imati sutra protiv Villrreala, iako se vjeruje da će ga Ronald Koeman ostaviti na klupi jer smatra da nije dovoljno spreman, budući da je kasnio s pripremama zbog koronavirusa.

A u međuvremenu subotnje popodne Pjanić koristi za druženje sa sinom Edinom, koji je na sebi imao šorc Juventusa i koji je kao i obično svom ocu prezentirao nogometno umijeće s loptom.

Ali ne samo to, Pjaniću je njegov sin prezentirao i svoje muzičke sposobnosti, a narodni hitovi poput onog Halida Bešlića neizostavni su u domu novog veznjaka Barcelone.

Top Komentari

K79
Osamdeset i neke godine Branimir Štulić sa grupom Azra napravio pjesmu "uzas je moja furka" !
4 0
user1583752673
Dobar si igrac Miraleme ali si i dasina u p. m
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi