Supruga bh. nogometaša razočarana: Šta vi to sebi umišljate?

Iznervirana komentarima djevojaka na utakmice Mundijala

Supruga bh. nogometaša razočarana: Šta vi to sebi umišljate?

Samir Mlaćo

Izet Hajrović navodno se nalazi na izlaznim vratima u zagrebačkom Dinamu. Hajrović nije opravdao povjerenje čelnika Modrih, pa će u narednim biti zanimljivo kada je u pitanju njegova sudbina na Maksimiru.

Jučer se u centru pažnje hrvatske javnosti našla njegova supruga Lejla koja se obrušila na svoje 'kolegice' WAGS-ice i istakla da mnoge od njih umišljaju da su nogometni eksperti.

"Kada ljudi (oni koji gledaju nogomet svako četiri godine tijekom Svjetskog prvenstva) i posebno moje WAGS-ice, odnosno "djevojke i žene" nogometaša (one koje ne znaju baš ništa o poslu njihovih muževa i nisu zainteresirane za nogomet, ali dok traje SP je 'cool' staviti objavu o tome na Instagram) počnu komentirati utakmice, prekršaje i suce i pretvore se u "nogometne eksperte". Mislim, ja zaista ne mogu...", napisala je Lejla, inače rođena Travničanka.

Nije poznato ko je tačno naljutio Lejlu, ali je jasno da joj se pojedini komentari nimalo nisu dopali. Dodala je i to da se druži samo sa pravim curama, te da se to ne odnosi na njene lične prijateljice.

Njen suprug Izet je u hrvatskim medijima dobio nadimak "Modni mačak Dinama", s obzirom da je u dosta navrata izazvao brojne komentare na svoj stajling.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti