Supruga golmana Portugala preporučuje igračima: Masturbirajte prije utakmica!

Zanimljiv prijedlog

Supruga golmana Portugala preporučuje igračima: Masturbirajte prije utakmica!

O. Lekić, foto: EPA

Supruga golmana reprezentacije Portugala Rui Patricija, Vera Ribeiro, urgirala je selektoru ove reprezentacije Fernandu Santosu da ohrabri fudbalere da masturbiraju prije važnih utakmica Svjetskog prvenstva.

Ribeiro, koja je inače psihijatrica sa specijalizacijom za sex, poručuje da će fudbaleri koji budu masturbirali prije utakmica za vrijeme susreta biti opušteniji i manje nervozni.

Dobro je poznato da su fudbaleri veoma napeti prije početka važnih utakmica, a supruga golmana Patricija smatra da će upravo ova metoda ih osloboditi stresa i da će im to, na kraju krajeva, pomoći u ostvarivanju boljih rezultata. Između ostalog ona o tome piše i u svojoj knjizi.

"Fudbaleri ne bi trebali biti lišeni sexa prije utakmica, ali također znamo da tamo neće biti sa porodicama, odnosno suprugama", između ostalog je rekla Ribeiro tokom gostovanja na Portugalskoj TV.

Podsjetimo, Portugal je u veoma nezgodnoj grupi sa Španijom, Marokom i Iranom.

Top Komentari

dobojan90
Jel ovo ona porucuje ili Lekic? :-D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi