Svi su došli u skupocjenim automobilima, a zatim se pojavila zvijezda Manchester Cityja

Svi su došli u skupocjenim automobilima, a zatim se pojavila zvijezda Manchester Cityja

M. Šljivak

Reprezentacija Portugala započela je pripreme za Svjetsko prvenstvo.

Selektor Fernando Santos jučer je okupio većinu fudbalera, a najviše pažnje je na okupljanju privukao fudbaler Manchester Cityja Bernardo Silva.

Iako u Engleskoj ima ogromnu platu on očigledno ne voli da se razbacuje previše, pa se na okupljanju reprezentacije pojavio u 10.000 funti vrijednom Smartu.

Samo dvije osobe mogu stati u ovaj automobil, ali je to Silvi očigledno dovoljno, pa je zasjenio kolege koje su se pojavile u skupocjenim autmobilima.

Tako je Ricardo Quaresma došao u Mercedesu S-klase, Manuel Feranades vozi Ferrari 458, dok je fudbaler Southamptona Cedric došao sa Porscheom Panamerom.

Interesantno je da u posljednje vrijeme veliki broj vrhunskih fudbalera vozi nešto skromnije automobile. Očigledno pojedini ne žele da se previše ističu od ostatka društva, ali je više onih koji preko automobila imaju namjeru da pokažu koliko novca imaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi