Supruga i sestra belgijske zvijezde u prvom planu: Zna se gdje su bili usmjereni muški pogledi

Witselova porodica na tribini

Supruga i sestra belgijske zvijezde u prvom planu: Zna se gdje su bili usmjereni muški pogledi

Edmir Škorić

Belgija je slavila protiv Tunisa s 5:2 u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji, pa je sa šest bodova na vrhu grupe G.

Posebno raspoloženi bili su Eden Hazard i Romelu Lukaku, koji su postigli po dva gola, a jedan je dodao rezervista Michy Batshuay.

Ipak, najveću pažnju privukle su dvije dame na tribinama stadiona. Radi se o Rafaelu Szabo, suprugi Axela Witsella, kao i Withney Witsel, sestri veznjaka belgijske reprezentacje.

Ove dvije ljepotice mamile su poglede muškaraca na stadionu i, kako to biva, ubrzo su se pojavile na internet portalima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi