Supruga Pavela Pogrebnjaka ima poseban apel: "Ne daj Bože da ga upoznate"

Nerviraju je priče da virus ne postoji

Supruga Pavela Pogrebnjaka ima poseban apel: "Ne daj Bože da ga upoznate"

E. Škorić

Nakon što je postalo poznato da se cijela porodica nogometaša Pavela Pogrebnjaka zarazila koronavirusom, oglasila se i njegova supruga.

Maria Pogrebnjak je još jednom potvrdila da je zli virus pronađen kod svih članova njene porodice, ali je također pozvala ljude da prestanu izmišljati razne teorije zavjere, naglasivši da virus doista postoji.

"Trebalo bi zatvoriti ljude zbog lažnih izjava. Dijete ima upalu pluća, baka je bolesna, moj muž u bolnici, a vi kažete da virus ne postoji? Ne daj Bože da ga upoznate. Posebno ne daj Bože za naše roditelje, po njih je to najopasnije", kazala je Maria.

Pogrebnjak (36) trenutno je član ruskog prvoligaša Urala iz Jekaterinburga, a ranije ovog mjeseca proglašen je pozitivnim na Covid-19, no srećom za sada je samo u izolaciji i bez većih zdravstvenih problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi