Supruzi Domagoja Vide navijači počinju ići na živce
Foto: Instagram

"Dobar nam tek??????"

Supruzi Domagoja Vide navijači počinju ići na živce

Reprezentativci Hrvatske su apsolutni heroji u domovini nakon što su na Mundijalu u Rusiji postigli historijski uspjeh i stigli do drugog mjesta.

Vatreni nikada nisu bili popularni u Hrvatskoj, a kako se pojave na ulici tako ih navijači opsjedaju.

Jedan od omiljenih Vatrenih i najdraža "meta" navijača je i veseli Domagoj Vida, ali čini se da njegovoj supruzi pažnja navijača počinje ići na živce, jer više nigdje ne može boraviti, a da oni nju i njenog muža ostave na miru.

🍍🍍🍍🍍

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

Vida se trenutno sa suprugom i sinom odmara na obalama Jadranskog mora. Domagoj i lijepa Ivana su tako jednu noć htjeli odvojiti za opuštajuću i romantičnu večeru, ali su se ubrzo ispred restorana u kojem su bili pojavili navijači koji su željeli privući pažnju sjajnog štopera Hrvatske.

To se Ivani nije svidjelo, pa se na Instagramu požalila zbog čitave situacije ovom objavom:

Top Komentari

e.pils
hahaha...ljudi slucajno tu...nisi ti bitna...ovo je ono isticanje sebe u prvi plan...smijesni ljudi
18 1
Keno
Al ovi hrvati meni idu na kurac covjece, Stvarno misle da su neko i nesto, a ustvari cigani
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti