Sve što trebate znati o NBA 2k19 je na jednom mjestu

Uskoro na tržištu

Sve što trebate znati o NBA 2k19 je na jednom mjestu

O. Lekić

Dolazak NBA 2K19 na tržište izaziva veliku pažnju, a približava se dan kada će igrači širom svijeta moći da kupe svoj primjerak igrice.

Za sada svi ljubitelji košarke mogu "skinuti" demo verziju igrice, a NBA 2K19 će donijeti novosti svim igračima širom svijeta.

Kako se demo verzija pojavila oni istinski zaluđenici u igrici su odmah uspjeli da otkriju manje-više sve tajne novog proizvoda i podijelili su ih sa ostalim igračima.

Datum izlaska NBA 2K19

Ranije ove godine NBA 2K19 je otkrivena slučajno od strane naručioca igriče. Otkriveno je da će LeBron James biti na naslovnici izdanja za 20. godišnjicu od izdavanja prve igrice. Datum kojeg su naveli kao dan kada će se igrica pojaviti je 11. septembar.

Nešto kasnije je zvanični proizvođač igrice otkrio kako će LeBron zaista biti na coveru igrice, ali samo posebnog izdanja za 20. godišnjicu, ali ne i na standardnom izdanju. Specijalno izdanje sa LeBronom na coveru dolazi na tržište 7. septembra, četiri dana prije standardnog izdanja. Cijena je 99,99 dolara.

- NBA 2K19 Izdanje za 20. godišnjicu: 7. September 2018
- NBA 2K19 Standardno izdanje: 11. september 2018


NBA 2K19 The Prelude

Kao što je to bio slučaj i na NBA 2K17, The Prelude se pojavio na tržištu nešto ranije. Od 31. augusta su korisnici Xbox Onea i PS4 mogli skinuti igricu koja ima "težinu" od 17 gigabajta. Može se igrati kao karijera ili igrati pripremne utakmica između Golden Statea i Cavaliersa u demo verziji.

NBA 2K19 MyTeam detalji

Sredinom augusta 2K je otkrio neke nove detalje od NBA 2K19 za My Team mode. Od ove godine možete napraviti tim bez ikakvih restrikcija. Postoji sistem tabela koji određuje nagrade koje dobijate u ovom sistemu igre u kojem morate dobiti do 12 utakmica.

Sljedeći mode igre je Triple Threat u kojoj je jedan igrač, 3v3 mode i u kojem morate pobijediti svih 30 timova u uzastopnim mečevima. Također, tu je i Daily Trails gdje se svakodnevno možete logovati i dobijati nove zadatke, kao što je pobjeđivanje u određenom broju utakmica. Ametist i Diamnond kartice za ocjenjivanje biće dostupne mnogo ranije ove godine u odnosu na prethodne koje su bile tu od prvog dana.

NBA 2K19 zvijezda naslovnice

Kao što je već ranije rečeno LeBron James je zvijezda naslovnice za specijalno izdanje, odnosno 20. godišnjicu NBA 2K igrice. LeBron je otišao u Los Angeles prije nego je cover otkriven i vidjećemo hoće li i 2K napraviti određene promjene u dizajnu.


Na naslovnici standardnog izdanja NBA2K19 biće grčki košarkaš iz Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo. Da će se Greak Freak naći na naslovnici otkriveno je 2. jula.

Ostaje nada da Giannis neće promijeniti tim u posljednjim danima i da će barem ova naslovnica ostati kako je planirana.


NBA 2K19 izdanje za 20. godišnjicu

Posebno izdanje za 20. godišnjicu sa LeBronom Jamesom kao zvijezdom sa naslovnice je otkriveno u potpunosti. Cijena mu je 99,99 dolara i sadrži dosta toga.

- 100.000 poena u virtualnoj valuti
- 50.000 poena u dijelu My Team
- 20 My Team pakovanja za ligu(dostavlja se jednom sedmično)
- Safirna LeBron James MyTeam kartica
- 10 MyTeam Heat Check paketića (dostavlja se jednom sedmično)
- Pet tematiziovanih murala LeBrona za MyCourt
- Dizajn Lebron za MyCourt

NBA 2K19 igra

NBA 2k19 na prvu izgleda impresivno i postoje snimci kako sve izgleda kada se igra. U videu možete vidjeti kako sve izgleda na Xbox One verziji igrice.

Trenutno se na YouTubeu mogu naći mnogobrojna videa koja prikazuju kako igrica izgleda, ali je 2K dosad pustio samo jedan zvaničan video.


Bilo je špekulacija kako će NBA 2K19 donijeti i novi model parametra za šutiranje jer je producent igrice Mike Wang nedavno na Twitteru postavio pitanje igračima koji im je omiljeni model iz prethodnih igrica. Vjeruje se da će na kraju izbor pasti na crveni krug.


NBA 2k19 rejting igrača

Još uvijek nisu poznate ocjene igrača u NBA 2k19. Krajem jula neke ocjene su otrivene. Tu je 10 imena, ali treba istaći da ovo nije lista najboljih.

- LeBron James 98
- Kawhi Leonard 94
- Karl-Anthony Towns 91
- DeMarcus Cousins 90
- DeMar DeRozan 89
- Jayson Tatum 87
- Donovan Mitchell 87
- Ben Simmons 87


NBA 2k19 narudžbe

NBA 2k19 će se moći igrati na svim važnijim platformama kao što su PS4, Xbox One, Switch i PS, a mogu se već naručiti ovdje:

NBA 2K19 20th Anniversary Edition PS4

NBA 2K19 20th Anniversary Edition Xbox One

NBA 2K19 20th Anniversary Edition Switch

Top Komentari

Zoilomas
Ne Kupujte Ovu Igricu, Sve Se Placa u Njoj, mislim bas sve se placa! Gledaj NBA!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi