Svečano proglašenje pobjednika natječaja za djecu u Kantonu 10

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH

Svečano proglašenje pobjednika natječaja za djecu u Kantonu 10

O. Lekić

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH je početkom 2017. godine u suradnji sa Ministarstvom znanosti, prosvjete, kulture i športa Kantona 10, te Udruge za zaštitu životinja “O”, za osnovce ovog kantona organiziralo natječaj u poznavanju principa sigurnosti sa psima, potreba i odgovornog vlasništva pasa.

Svečano proglašenje pobjednika natječaja pod nazivom “Moj pas, moja odgovornost”, u kojem su djeca kroz kreativne video uratke pokazala znanje stečeno kroz edukativno zabavne radionice Fondacije Dogs Trust, bit će upriličeno  u petak, 7.4.2017. godine, ispred Srednje strukovne škole “Silvije Strahimir Kranjčević”, ulica Dinarina 2, Livno, sa početkom u 11:00 sati. 

Ovaj zabavni događaj je otvorenog tipa, te su pored timova škola koje su sudjelovale u natječaju dobrodošli svi koji žele saznati više o Programu edukacije Fondacije Dogs Trust, te podržati djecu i pogledati njihove izuzetno kreativne video uratke.

Nagrade koje će školama pobjednika biti dostavljene nakon događaja se sastoje od multimedijalnog kabineta za školu čiji tim osvoji prvo mjesto, računara sa zvučnicima i video kamere za osvojeno drugo mjesto, te računara sa zvučnicima za školu čiji tim osvoji treće mjesto.  Sve škole učesnice će za svoje izuzetno znanje i kreativnost biti nagrađene sa po jednim foto aparatom.

Korisne i besplatne radionice Fondacije Dogs Trust se, uz odobrenje Ministarstva, a kroz partnerstvo s Udrugom za zaštitu životinja “O”, u Kantonu 10 provode već dvije godine. Sve škole zainteresirane za ove radionice mogu kontaktirati Udrugu “O” putem e-maila na [email protected] ili putem telefona 063/968-975.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi