Svemirski brod ili auto? Pogledajte šta vozi sin vlasnika Intera

Vrijedi čak 2,300.000 eura

Svemirski brod ili auto? Pogledajte šta vozi sin vlasnika Intera

Inter ove sezone igra u skladu s renomeom kluba. Nerazzurri bilježe odlične rezultate u Seriji A i u prvih 17 utakmica su doživjeli samo jedan poraz, pa se trenutno nalaze na trećem mjestu s dva boda zaostatka u odnosu na vodeći Napoli.

Sve to daje razloga za zadovoljstvo vlasniku Intera, ali i njegovom sinu Stevenu Zhangu koji ovih dana uživa u čarima Milana.

Zhang u Milanu privlači brojne poglede zbog svog superautomobila marke Pagani Huayra. Vrijednost ovog "monstruma" u bojama Intera se procjenjuje na 2,300.000 eura, što je sitnica, ako uzme u obzir s kakvim bogatstvom raspolaže Zhang.

U galeriji pogledajte kako izgleda ova zvijer, koja više liči na svemirski brod nego automobil.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi