Svi fudbaleri Sarajeva su sinoć bili sretni, ali Šofranac posebno

Postao otac

Svi fudbaleri Sarajeva su sinoć bili sretni, ali Šofranac posebno

Fudbaleri Sarajeva sinoć su odigrali sjajan meč na gostovanju protiv Atalante ste su izborili rezultat 2:2 koji im daje za pravo da se nadaju prolasku u naredno kolo Evropa lige. 

Naravno, nakon meča svi fudbaleri Sarajeva su imali veliki razlog za zadovoljstvo, ali posebno je sretan bio defanzivac Aleksandar Šofranac.

Ovaj 27-godišnji Crnogorac sinoć je postao otac djevojčice, pa su mu ostali igrači čestitali i bilo je jako veselo u restoranu Grand hotela de la Villa u Parmi.

Vremena za slavlje očigleno nema mnogo jer Bordo tim već za vikend igra narednu utakmicu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok će za šest dana odigrati revanš protiv Atalante na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi