Svi se dive navijaču koji je vjerovatno rekorder po broju piva koje je u rukama donio na tribinu

Koncentracija na maksimumu

Svi se dive navijaču koji je vjerovatno rekorder po broju piva koje je u rukama donio na tribinu

E. Škorić
Teme:

Navijač nizozemskog Twentea vjerovatno je novi rekorder po broju piva koje je u rukama nosio na tribinu.

Muškarac je na tribinu odnio čak 48 piva, pa je brzo postao hit na internetu, a mnogi korisnici društvenih mreža nazivaju ga pravim herojem, dok se drugi pitaju: "Kako je moguće da ima toliku koncentraciju?".

U svakom slučaju, čovjek je nosio bez problema 48 piva na tribine stadiona Twente, čiji sponzor je pivovarna De Grolsch Veste, a 23-godišnji navijač je sa svojim prijateljima odlučio uživati u zlatnom napitku iz pivovare dok su pratili meč protiv Willema.

"Uvijek idem na utakmicu s grupom prijatelja, a svaki put neko od nas ima posao donijeti pivo. Ovaj put je red došao na mene. Nisam želio stalno stajati u red i čekati, pa sam odlučio da ponesem odjednom sve pive. Bilo je nezgodno niz stepenice, ali dobro se završilo", rekao je "junak" sa fotografije koja je obišla svijet.

Top Komentari

Usamljeni Hashishar
Svaka mu čast.. U Arizoni to ne bi imao priliku pokušati osim ako je konobar. Legalno, možeš kupiti samo 2 alkoholna pića odjednom. Možeš se vratiti u red i kupiti opet 2. Tako da ljudi, na primjer na utakmicama ili koncertima, naruče sebi 2 piva i onda opet stanu u red i dok popiju ta 2 opet dođu na red. Meni je lakše pojesti jedan THC edible i dobar sam 6 sati :)
4 2
Klicko
Roditelji su mu sigurno ponosni
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi