Svi se pitaju: Otkud Pjanićevom sinu dres Borussije Monchengladbach?

Mali Edin napreduje s loptom, ali nešto drugo je zanimljivo

Svi se pitaju: Otkud Pjanićevom sinu dres Borussije Monchengladbach?

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić od malih nogu uči sina da igra fudbal, pa povremeno putem društvenih mreža podijeli sa fanovima njegove snimke s loptom.

Kako Edin raste, tako i napreduje u fudbalu ali su ovog puta njegove "fudbalske sposobnosti" definitivno pale u drugi plan.

Vrlo je zanimljivo što Pjanićev sin na snimku nosi dres Borussije iz Monchengladbacha, sa peticom na leđima i nadimkom "Edo".

Otkud Pjanićevom sinu baš ovaj dres, za sada nije poznato jer je teško pronaći bilo kakvu poveznicu njegovog oca Miralema sa ovim njemačkim klubom.

U svakom slučaju, snimak Pjanićevog sina je putem Twittera objavio i zvanični profil Borussije Monchengladbach.

Top Komentari

Maximilian
Mali Mustafić koji je takođe iz Kalesije mu poklonio.
25 0
mesut10
Otkud? Ukrao na pijaci dok prodavačica nije gledala.
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi