Švicarskim reprezentativcima 'ispale oči' kada su vidjeli djevojku Harisa Seferovića

Amina provokativna do bola

Švicarskim reprezentativcima 'ispale oči' kada su vidjeli djevojku Harisa Seferovića

O. Lekić, foto: EPA

Švicarski reprezentativac porijeklom iz Bosne i Hercegovine Haris Seferović pojavio se na okupljanju reprezentacije pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali u centru pažnje nije bio on već njegova djevojka Amina. 

Amina privlači pažnju gdje god da se pojavi zbog svog zanosnog izgleda, a još kada se obuče provokativno, tu prestaje svaka priča i sjevaju samo pogledi sa svih strana.

Tako je bilo i na okupljanju reprezentacije Švicarske gdje se Amina pojavila u najprovokativnijem mogućem izdanju. Na prvi pogled da se primjetiti da je zaboravila grudnjak, a uska majica je 'pomogla' da joj se oslikaju bradavice.

Naravno, švicarskim medijima nije promakao njen stajling, pa se brzo pojavila fotografija na društvenim mrežama. Dvije stvari su sigurne - njen stajling je provokativan, ali nije primjeren događaju.

Inače, Amina i Haris su u vezi tri godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti