Tadić: Oni meni puste rep, ja njima 'odvrnem' Ninu Rešića

Kada ga izbace iz takta...

Tadić: Oni meni puste rep, ja njima 'odvrnem' Ninu Rešića

Srbijanski reprezentativac Dušan Tadić već tri i po godine nastupa za engleski Southampton i važi za jednog od najboljih igrača ovog kluba.

Tadić se još davno prilagodio na Englesku nakon dolaska iz holandskog Twentea, ali nikako ne može da se navikne na muziku kojom je tamo okružen. Kako je nedavno izjavio u jednom intervjuu, najviše ga nervira rep muzika u svlačionici.

"Muka mi je od onog repa koji puštaju moji saigrači iz Southamptona u svlačionici. Probiše glavu. Kada mi je do muzike, ja stavim slušalice pa je slušam za sebe i ne dosađujem drugima", rekao je Tadić, koji je potom otkrio da nekad ipak izgubi strpljenje:

"Nekada me baš izbace iz takta, a onda im 'odvrnem' Ninu Rešića i dvije svoje omiljene pjesme - Udahni duboko i Donesi divlje mirise".

U interesantnom intervjuu za Mondo, Tadić je otkrio i svoj najveći strah.

"Visina. Plašim se visine, a na terasu izlazim samo ako je ograđena. Nije mi prijatno kada pogledam sa prozora svog stana u Southamptonu. Sa određene distance nema problema, ali pogubim se kada pogledam dolje. Bolje mi je gledati u daljinu, nego u dubinu", rekao je 28-godišnji srbijanski fudbaler, koji je svojim golovima odveo svoju reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi