Cijelom svijetu je pokazala grudi, pa je na ulici pregazio automobil - Luda Tai nije odustala!

Tai Emery ponovo u centru pažnje

Cijelom svijetu je pokazala grudi, pa je na ulici pregazio automobil - Luda Tai nije odustala!

Midhat Šljivak

Australska borkinja Tai Emery postala je poznata nakon što je fanovima pokazala grudi slaveći prvu pobjedu u boksu bez rukavica (BKFC). Australka je stekla veliku popularnost koju maksimalno koristi na platformama za odrasle, a prije nekoliko dana joj je sve umalo palo u vodu jer ju je udario automobil.

Australka Tai Emery umalo je izgubila život na putu ka dvorani gdje odrađuje treninge. Nju je udario automobil i zadobila je teške povrede.

Međutim, uspjela je doći do dvorane i odradila je trening. Nije željela reći treneru da je upravo imala susret sa smrću.

"Udario me automobil i vukao me neko vrijeme. Otišla sam kući, obukla duge pantalone kako bih sakrila povrede. Znala sam da će mi trener Mago reći da idem kući i da neću trenirati", istakla je ona i potom je pokazala zaista teške povrede.

"Stalno me pitaju je li me automobil zaista udario. Da, jeste. Zašto bih rekla nešto ako se nije dogodilo", poručila je ona uz poruku da nema potrebe za kukanjem i da ide još jače.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/tai_emery/status/1677370275963490307[/twitter]

Emery je prije nekoliko mjeseci postala glavna priča svjetskih medija nakon što je ostvarila pobjedu na debiju u boksu bez rukavica.

Nakon prekida borbe protiv Rung-Arune Khunhaij ona je skočila na oktagon i zatim je pokazala grudi šokiranoj i iznenađenoj publici. OVDJE pogledajte taj eksplicitni snimak.

Naravno, ovaj potez joj je donio popriličnu pažnju. Odmah je porastao interes za njene 'nastupe' na platformama za odrasle i od toga zarađuje odlične cifre.

Javno se Tai hvalila izuzetnom zaradom od snimaka s platformi. Ona sve naplaćuje 10 dolara i navodno zarađuje i do 25.000 dolara mjesečno.

Što se borbi tiče ona će u kavez ponovo septembru, a u uglu će joj biti sunarodnjakinja i poznata Plava bombarderka Ebanie Bridges.

Oglasi