Klinac bi da mu prsata profesorica vrišti u krevetu: "Ovaj dečko ima mu*a, odmah je krenuo na mene"
Brandon Scott je bez dlake na jeziku i pozvao je poznatu bokserku u krevet da joj pokaže šta zna (Foto: Instagram)

Scott bi rado Ebanie kraj sebe

Klinac bi da mu prsata profesorica vrišti u krevetu: "Ovaj dečko ima mu*a, odmah je krenuo na mene"

Midhat Šljivak

Talentovani britanski bokser Brandon Scott (19) odlučio je javno poručiti atraktivnoj Ebanie Bridges (36) kako bi je rado vidio u svom krevetu. To pokazuju njegovi komentari na društvenim mrežama, a i sama profesorica matematike i bokserka je oduševljena hrabrošću ovog mladog momka.

Mladi bokser Brandon Scott javno pokušava zavesti mnogo stariju kolegicu iz ringa Ebanie Bridges. Ovaj 19-godišnjak hladnokrvno je napisao kako bi volio da mu 17 godina starija bokserka i profesorica matematike vrišti određene stvari u krevetu.

Atraktivna profesorica matematike objavila je komentare koje joj je napisao mlađahni bokser koji ima želju da odvede prsatu plavušu u krevet.

"Brilijantno. Znaš šta radiš Brandone. Bravo", napisala je ona u komentaru hvaleći mladog boksera koji je potom iskreno napisao da zamišlja u krevetu da mu ona ovo govori.

"Sad zamišljam kako ležim u krevetu dok mi govoriš upravo ove riječi", napisao je 19-godišnji bokser.

Oglasi

Rasprava je potom nastavljena, a Ebanie je mnogo mlađem kolegi napisala da o tome može samo sanjati i da mu je ona nedostižna.

"Ovaj klinac ima ogromna mu*a. Dobio je ugovor u subotu i već je krenuo na Plavu bombarderku", poruka je ove bokserke i IBF šampionke svijeta.

Ebanie Bridges je postala poznata po tome što atraktivnim nastupima na vaganju i na društvenim mrežama rasplamsava mušku maštu, a svoje golišavo tijelo pokazuje na platformama na koje se postavljaju eksplicitni snimci.

Ona je širom svijeta postala prije nekoliko godina. Došla je u Englesku iz Australije kako bi napredovala u karijeri i ostavila je posao profesorice matematike u Sydneyju.

To joj se isplatilo. Postala je IBF prvakinja svijeta bantam kategorije, a zbog bojnih grudi i razuzdanih fotografija Plava bombarderka napravila je popriličan haos među muškim fanovima.

Brandon Scott tek je počeo karijeru. Ovaj 19-godišnjak je odradio pet borbi i svih pet je dobio od čega jednu nokautom.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije