Nekad balkanska teniska nada, danas zvijezda stranice za odrasle: Skidanjem zaradila bogatstvo

Tamara Bojanić

Nekad balkanska teniska nada, danas zvijezda stranice za odrasle: Skidanjem zaradila bogatstvo

Eldar Ganibegović

U današnje vrijeme dosta djevojaka koje inteligencijom ili posebnim talentom ili vještinom ne mogu da ostvare finansijski uspjeh u životu, odluče se na skidanje na internetu i prodavanje svojih fotografija i videozapisa na stranicama za odrasle. Jedan takav primjer je i Crnogorka i bivša teniska nada.

Tamara Bojanić bivša je crnogorska teniserka i velika nada bijelog sporta. Svoj potencijal nikada do kraja nije ispunila, no do bogatstva je došla na drugi način - skidajući se.

Rođena je 1999. godine i do 16. godine je upisala 33 meča i 15 pobjeda na WTA Touru, no već 2015. godine je završila karijeru i posvetila se drugim stvarima u životu.

Bila je veliki potencijal, najbolji ranking na WTA listi joj je 1021. mjesto iz 2015. godine, a posljednji meč odigrala je u martu iste godine kada je poražena u prvom kolu ITF turnira u Tunisu od Francuskinje Sarrazin.

Sada je s 24 godine mnogo poznatija po dosta nemoralnijoj stvari od tenisa, a u pitanju je skidanje i postavljanje sadržaja na OnlyFansu, poznatoj stranici za odrasle.

Bojanić svoj sadržaj ne naplaćuje nogo. Mjesečna pretplata na njenom profilu iznosi 9,99 dolara i trenutno ima 591 objavu na toj stranici.

Vrlo je aktivna na Instagramu, gdje često kači slike i videozapise na kojima priča viceve. Nekima je smiješno, ali većini baš i ne. 

Voli se pohvaliti i bogatstvom koje ima, pa je tako objavila i nekoliko fotografija i videozapisa s novčanicama od 50 eura.

Šteta za crnogorski i balkanski sport što svoj potencijal nije ostvarila u tenisu, no jasno je da je u današnje vrijeme ženama mnogo lakše do slave i bogatstva doći skidanjem. Bitno je samo da imaju dobro tijelo, a nemaju stida. 

Top Komentari

Tutumaca
Ma ja
0 0
user1676286668
Ss je osim sporta sramota
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi