Poznati muž joj davao 40.000 eura mjesečno, ali silno je željela još - Osvetio joj se sav užas
Nekoliko godina veze i tri godina braka s Danieleom De Rossijem učinili su je dobro poznatom ženom, a brojna poznanstva je potom odlučila iskoristiti na grozan način

Tamara sedam godina iza rešetaka

Poznati muž joj davao 40.000 eura mjesečno, ali silno je željela još - Osvetio joj se sav užas

M. Šljivak

Tamara Pisnoli osuđena je nedavno na sedam godina i dva mjeseca zatvora zbog iznude, kidnapovanja i mučenja jednog italijanskog biznismena 2014. godine. Radi se o bivšoj ženi legendarnog veznjaka Rome Danielea De Rossija s kojim je u braku bila od 2006. do 2009. godine i koji joj je nakon rastave davao 40.000 eura mjesečno. To joj je bilo malo, ušla je u brojne sumnjive poslove i na kraju je završila u zatvoru.

Brojni fudbaleri ne mogu da odole lijepim ženama. Zbog toga znaju često biti njihove žrtve i takvih primjera je ogroman broj u prethodnim godinama.

Legenda Rome Daniele De Rossi je tri godine bio u braku s ovom ženom. Zajedno imaju kćerku rođenu neposredno pred stupanje u brak (2005.), pa je nakon razvoda 2009. godine čuveni fudbaler plaćao obaveze prema bivšoj supruzi i kćerki.

40.000 eura mjesečno dobijala je Tamara od De Rossija. Razbacivala se novcem na sve strane, cifre joj nisu bile dovoljne, pa je učestvovala u kidnapovanju, mučenju i iznuđivanju jednog biznismena.

Ona i još osam osoba su 2014. godine od čovjeka uzeli 340.000 eura, Tamara je bila ta koja ga je zavela i na kraju ga je skupo koštala.

"Dobijala sam 40.000 eura mjesečno od bivšeg muža. Također imala sam kompaniju za nekretnine", govorila je Pisnoli i tvrdila je kako joj je novac nestajao iz kuće i da je tražila da joj se vrati novac.

Oglasi

"Prijateljica mi je svaki dan uzimala novac. Svi su me potkradali, svi su uzimali moj novac i ostala sam bez ičega. Svaki dan su mi dolazili tražili pare i nikad ga nisu vraćali", istakla je ona zatim otkrivši svoju ulogu u kidnapovanju i napadu koji se desio u njenom domu.

"Nisam ga ja prebila. To je trebao biti miran susret i ne znam zašto je došlo do napada u mojoj kući. Nije trajao dugo, plakala sam ispred sobe i čula sam vrisku i prebijanje", ističe ona.

Ipak, svjedoci su na suđenju govorili drugačije. Tamara je navodno sve organizovala kako bi uzela novac u poslu kojeg su dogovorili i tvrdila je da bi nesretnog čovjeka mogla i ubiti.

Advokati su se žalili na njenu presudu, no izvjesno je da će ova bivša žena fudbalera provesti određeno vrijeme iza rešetaka.

Osvjetio joj se sav užas kojeg je napravila. Imala je sve, sada nema ništa, a njen bivši muž sretno živi s novom suprugom i dvije kćerke koje imaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti