Tamna strana O'Sullivana: "On je grozan roditelj, nikada nije došao upoznati svoju unuku"

Ne mari za svoju kćerku i njen život

Tamna strana O'Sullivana: "On je grozan roditelj, nikada nije došao upoznati svoju unuku"

E. Čaušević

Ronnie O'Sullivan sigurno je najveća legenda u snookeru i jasno je da ne postoji niko ko nije čuo za njega bez obzira razumije li se u ovaj sport ili ne.

O'Sullivan već godinama oduševljava javnost svojim nevjerovatnim partijama u snookeru, te je sigurno apsolutni kralj ovog sporta. Međutim, i on ima svoju tamnu stranu barem što se tiče privatnog života gdje mu očito ne ide sve onako kako je zamislio.

Javnost se ostala iznenađena kada se odlučila oglasiti njegova kćerka Taylor-Ann Magnus koja je otkrila da skoro nema nikakav kontakt sa svojim ocem, te da se on čak nije ni potrudio da vidi svoju unuku koja će uskoro napuniti dvije godine.

Iako je postao deda on to kao da ne priznaje i mnogi su se šokirali kada su čuli da on još uvijek nije ni upoznao svoju unuku. No, O'Sullivan nije bio baš ni krasan otac što je Taylor-Ann otkrila. Nevjerovatno je da su se tokom njenog života sreli svega 12 puta.

O'Sullivan je u devedesetim bio u vezi sa Sally-Ann Magnus, te su dobili Taylor-Ann, ali s ovom 23-godišnjom kćerkom skoro da nema nikakav odnos.

"Zarah-Ann će odrasti ne znajući ko je on. Dao je toliko obećanja, a onda uvijek uradi suprotno. Imati tako groznog roditelja vam pokaže šta je važno u životu. Uvijek učite iz svojih grešaka i zahvalna sam na tome. To je jedina vrijedna stvar koju mi je on dao", rekla je Taylor-Ann i dodala.

"Prije dvije godine je govorio kako želi da upozna svoju uniku i mislila sam da je to konačno prilika da budemo normalna porodica. Uvijek sam se tome nadala, ali od toga nije bilo ništa. Kontaktira me preko svojih prijatelja jer mi oni tako prenose poruke i to je sve. Nikada me on nije nazvao otkako sam dobila kćerku i to mi je zaista slomilo srce. Izbrisala sam njegov broj i nastavila dalje".

"Ustvari sam zahvalna što mi je pokazao kako da budem bolji roditelj. Ne trebaju nam njegovi milioni jer mi je bitnije da kćerka bude sretna u životu i da ima pažnju od roditelja koju ja nikada nisam imala. On je zaglavio u svijetu gdje misli da svi samo žele njegov novac, pa čak i ja koja sam samo željela da imam tatu".

Top Komentari

Premier
Idiot
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi