Terryju opljačkali vilu, a za sve je kriva jedna fotografija

Legenda na meti provalnika

Terryju opljačkali vilu, a za sve je kriva jedna fotografija

Legendarni kapiten Chelseaja John Terry je prije nekoliko dana prošao kroz pravu malu životnu dramu.

Bivšem engleskom reprezentativcu su provalnici obili i opljačkali vilu, a za sve je kriva jedna fotografija koju je objavio na Instagramu.

Terry je sa svojom suprugom otputovao na odmor, pa se tako odlučio pohvaliti fotografijom sa planine koja je bila jasan znak provalnicima da je vila prazna.

Provalnici su jedva dočekali priliku i uspjeli su opljačkati Terryjev dom i unijeti veliki nemir u život njegove porodice, koja se više neće osjećati toliko sigurno.

John Terry i njegova supruga su poručili da su potreseni nakon ovog incidenta, a nije poznato kakvu su materijalnu štetu pretrpjeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi