16

Komentari (16)

Fino alla Fine
Ako pijes ne vozi.,sjedi napij se i onda gas
Sqrt1921
Bulle
Ccc dodje ovdje pa ubija narod, de tako u Njemackoj ako smijes..
ragnarrsonn
Nema zavidnijeg naroda od balkanske sirotinje, gledaj i placi fukaro, ti ovako auto mozes kupit samo sad sa otpada !
ragnarrsonn
Ovako auto te samo povuce i ne osjetis kad ides 150 na sat
madr1dist4
Alkohol i brza voznja, ustvari alkohol i voznja ne idu nikako zajedno
Darkwood
Ti si bio na zadnjem sjedištu pa znaš da su alkohol konzumirali?
hanson
I da nisu vozili su brze od dopustenog, nabijem i tebe i one koji opravdavaju takvu voznju, da je neko tvoj bio u toj astri pitao bi te
Bulle
Tako je Hanson druze za ovo nema opravdanja, ovoliko auto unistit a vozit 50 na h nema sanse...samo dripce kaznit, sta on poznat pa ne treba???
Darkwood
Blento jedan sa 4 razreda osnovne škole. Čitaj sta piše, gdje spominjem brzu vožnju u mom komentaru. Pun mi je k..ac takvi ko ti što za sve imaju predrasude. Momak je kriv jer je brzo vozio a za alkohol se jos ništa nezna..
hanson
Koliko ti imas razreda osnovne skole kad ne zna pises sastavljeno??
Bulle
Ti druze podrzavas ovo koliko vidim. Zapitaj se jarane koliko ti u glavi imas, moglo je tvoje dijete bit na pumpi, nema opravdanja za ovo ovo je krivicno djelo i za svaku je osudu.
Darkwood
Komentar je opet otišao na drugu stranu jer ti i ovaj profesor Bosanskog jezika ne kontate. Radi se o predrasudama, gdje je naš narod jedan među najboljima na svijetu što se toga tiče. Koga ja podržavam, sta podržavam? Je.e se meni za njega, naravno da je kreten sto je brzo vozio i neka mu odma vozačku oduzmu. Ali ne kontate vi sta ja mislim... sretno profesori.
rd07
Nije čovjek ni kapi popio, garantirano sjedio sam s policajcem koji ne bio na uviđaju kaže nije imao ništa u krvi. Brza vožnja uzrok nesreće
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.