Theo Walcott je mogao biti glumačka zvijezda

Trebao glumiti u Harry Potteru

Theo Walcott je mogao biti glumačka zvijezda

E. Čaušević

Theo Walcott početkom ove sedmice napustio je Arsenal i karijeru je odlučio nastaviti u dresu Evertona za koji je debitovao već jučer.

Walcott je nakon više od deset godina shvatio vrijeme da napravi promjenu u svojoj karijeri i napusti Arsenal. Engleski fudbaler nije baš uspio da opravda očekivanja na Emiratesu jer se od njega očekivalo da bude novi Thierry Henry.

Ovaj krilni napadač je odlučio da napusti Topnike i prihvati ponudu Evertona za koji je debitovao jučer protiv WBA. No, Walcott je otkrio da je 2007. godine mogao postati glumac i biti dio jednog od najuspješnijh filmova, Harry Potter.

"Moj ujak, David Yates, bio je direktor produkcije koja je radila na filmovima o Harry Potteru. Gotovo cijela moja porodica je imala neke uloge u raznim filmovima. Ujak je želio da ja glumim u Harry Potteru, ali sam to odbio jer je potrebno dosta vremena da uložiš u glumu. Trebao sam biti neki čarobnjak i raditi neke stvari s loptom. Ipak, nisam imao vremena iako sam znao da bi to bilo sjajno", rekao je Walcott.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi