Vodio Real Madrid do krova Evrope, a sada kleknuo na koljeno i zaprosio svoju djevojku

Rekla mu je "da"

Vodio Real Madrid do krova Evrope, a sada kleknuo na koljeno i zaprosio svoju djevojku

Endin Čaušević

Real Madrid je prije sedam dana postao prvak Evrope nakon što je pobijedio Liverpool u finalu Lige prvaka sa 1:0.

Kraljevski klub je ove sezone sve iznenadio svojim nevjerovatnim pobjedama u Ligi prvaka i nekoliko puta uspjeli su da se vrate u utakmicama u kojima su ih svi već otpisali, a na kraju su došli i do trofeja.

Jedan od junaka Real Madrida bio je Thibaut Courtois koji je u nokaut fazi zaista spektakularno branio, a to se posebno odnosi na finalni meč protiv Liverpoola u Parizu.

Nakon proslave trofeja igrači Reala su dobili zasluženo nekoliko dana odmora prije odlaska na reprezentativne obaveze, a Courtois odlučio je da kratki odmor provede sa djevojkom Mishel Gerzig.

Oni su se počeli zabavljati prije godinu dana, a belgijski golman je odlučio da je to za njega dovoljno i da je vrijeme za novi korak.

Naime, na Twitteru su se pojavile fotografije kako je Courtois zaprosio svoju djevojku na jednoj jahti, a to ona očito nije očekivala i bila je itekako iznenađena.

No, ono što je najvažnije Michele je rekla "da" i pristala je da se uda za Courtoisa, a očekuje se da oni uskoro potvrde svoje zaruke. Iako je Courtois htio da to bude privatna stvar na kraju je jedan od fotografa uspio da ih uhvati na djelu.

Top Komentari

Klicko
Sreća mu je ima para inače ne bi pićke vidio hhhh
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije