Završio na stubu srama: Slavni fudbaler zbog djevojke postao musliman, ona mu je "zabila nož u leđa"

Nevjerovatna scena

Završio na stubu srama: Slavni fudbaler zbog djevojke postao musliman, ona mu je "zabila nož u leđa"

Admin Čaušević

Nisu česte pojave da fudbaleri tokom karijere promjene religiju. 

Od slavnih fudbalera posljednji koji je to uradio je Thomas Partey koji je proljetos postao musliman i to zbog djevojke Sare Belle.

Ipak, odlični veznjak Arsenal se proteklih dana našao u neočekivanom problemu te je zbog svoje djevojke na neki način završio na stubu srama.

Naime, prema informacijama iz Engleske slavni fudbaler koji se posljednjih dana suočava sa optužbama za silovanje je upravo Partey.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeooDDEMW0z/[/instagram]

Navodno je Parteyu sve to namjerstila djevojke Bella, da bi nakon toga fudbaler iz Gane bio pušten jer nije bilo niti jednog dokaza protiv njega.

Oglasi

Sara mu je namjestila optužbe jer je odlučila da mu se osveti zato što je odbio da je oženi tokom posljednjeg zajedničog odmora u Španiji.

Kako vjenčanja nije bilo Saraje servirala hladnu osvetu te je Parteya dovela u jako nezgodnu situaciju i sigurno mu zadala ozbiljne probleme.

Na islam prešao u martu

U martu se na Twitteru pojavila fotografija iz Islamskog centra u Londonu gdje je Partey neko vrijeme bio čest gost da bi nakon toga zvaničnno potvrdio da je prešao na islam.

Partey je odlučio da promijeni religiju i prihvati islam, a na fotografiji koja je objavljena vidi se kako u rukama drži Kur'an, a osmijeh na licu dovoljno govori koliko je ponosan zbog onoga što je uradio.

Top Komentari

lalinjo
Valjda primaš vjeru na osnovu poziva od Boga,a ne zato što ti netko kaže da to učiniš.
11 2
Pajkan
A i on presao na islam a sa trebom bi da zagoni bez vjencanja.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti